1 de nov. 2009

C.O.E.D


QUI ETS TU?


Aquest noi és divertit de mena. Una de les seves aficions és fer riure a la gent. Si el trobéssim en plena feina podria anar vestit amb unes sabatotes enormes de color vermell lluent, un mono multicolor, una barret blau marí i un nas ben rodó i vermell.

L’ humor és quelcom que caracteritza la seva vida quotidiana, ja que sempre està de broma. El seu optimisme és palpable en les seves intervencions a classe i en la relació amb els companys. Això, però, no vol dir que no es prengui les coses seriosament, ja que tot el que fa, ho fa a consciència. Quan toca treballar, treballa i s’esforça com el que més.

Tot i que els pallassos sovint han estat considerats personatges ridículs, aquest company no té un pèl de tonto. La seva forma de veure la vida fa que la gent del seu voltant vegi el got mig ple. És un personatge carismàtic que diu el que pensa i sap el que vol.

L’ humor és un bon aliat en la feina del mestre, per què ens permet apropar-nos als nostres alumnes, fer les nostres classes més amenes i relaxades i gaudir del dia a dia a l’escola. Això és el que aquest company ens pot aportar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada