28 de set. 2009

Diferències entre un diari digital i un de paper


El diari digital ens permet rebre informació actualitzada constantment a diferència del de paper que només s’actualitza diàriament. A més, la qualitat i la quantitat d’imatges és superior al de la prensa escrita. També es poden comentar i debatre les notcies de forma instantànea, fet que triga uns dies en el diari tradicional ( les cartes dels lectors ). Tanmateix, es poden consultar tots els diaris que vulguis pel mateix preu, en canvi si els comprèssim al quiosc resultarien una mica cars.El diari digital suposa un estalvi en paper i tinta, conseqüentment és més ecològic.


El diari escrit per la seva part ens dóna la opció de seguir el “ritual” de llegir-lo tot esmorzant, sentint el tacte del paper mentre vas passant les pàgines tranquil·lament. El debat que generen les noticies és més proper, ja que fomenta el diàleg amb la gent del teu voltant, a diferència del diari digital on el teu interlocutor es una pantalla d’ordinador.


En definitiva tots dos ens permeten informar-nos, que és el més important. Cadascú pot triar la manera que més li agradi, inclús utilizar totes dues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada