28 de des. 2009

COED 23/XI/09

Descripció: Avui han començat les exposicions per parelles de territori, aquesta activitat engloba les dues assignatures del mòdul. Per un costat hem de saber fer una bona exposició oral, i per l’altra ens hem d’ajudar d’un suport tècnic com un Power Point o un vídeo per tal de fer-ho més dinàmic i ajudi a l’entesa de l’exposició.
Les quatre parelles que han fet l’exposició ho han fet molt bé en termes generals. Els grups han sigut els següents: el Macià i la Laura Sánchez què han parlat de l’illa de Menorca; el Marc Pérez i l’Edu Santos què han explicat el Baix Llobregat; l’Ailén Marino i la Laura Millán què han tractat les festes de maig de Badalona i l’Anna Llongueras i l’Anna Español què han exposat sobre Sant Andreu de Palomar.
La resta de companys havíem d’estar atents a la seva exposició, ja que els hem d’avaluar com fem en les recitacions i els debats.

Reflexió: Em sembla una bona idea aquesta activitat, podem ajuntar els coneixements que hem assolit en les dues assignatures d’una forma pràctica i dinàmica, sense donar-nos compte anem adquirint les competències del mòdul i això és una bona notícia. Al principi de curs no crec que gaires companys poguessin fer-ho i menys jo, què era un negat amb els ordenadors, però ara em sembla que podré fer una bona feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada