27 de des. 2009

COED 30/X/09

Descripció: Avui al començar, el David Cortés ha recitat un poema que parlava dels mestres i de la seva importància.
Després hem donat a la Lluïsa el treball de “Com parlar bé en públic”, el qual puntua com a treball entregat, i no pel seu contingut.
Tot seguit hem decidit els grups i els temes dels debats. Nosaltres hem decidit fer “L’autoritat a l’aula”. El posicionament a favor o en contra ho farem per sorteig.
Per continuar amb la classe, la Lluïsa ens ha repartit un article de l’Albert Om què tractava de les llegendes urbanes. Explica la història d’una parella què van anar a dinar al Bulli, el famós restaurant del Ferran Adrià, i que a l’hora de demanar el vi no van veure el preu i van demanar dues ampolles molt cares. El Ferran Adrià els va felicitar per l’elecció i els va convidar al dinar. Quan va tocar pagar el vi no s’ho podien creure, el preu era prohibitiu, i van haver de pagar amb totes les targetes que duien. S’ha de dir que el mateix Ferran Adrià va desmentir aquest fet en una entrevista.
Després de les llegendes urbanes la Lluïsa ens va repartir un text d’en Jesús Tusón què feia referència a la diversitat lingüística que hi ha al món i la seva importància.


Reflexió: La realització del treball de “Com parlar bé en públic”, crec que ha de ser-nos de gran utilitat, ja que com a futurs mestres si una cosa hem de fer bé és precisament aquesta. Tenir un bon domini del llenguatge oral és una qüestió fonamental, ja que el que farem nosaltres és parlar, explicar-nos... si no sabem transmetre uns bons missatges no podrem ser uns bons mestres, ja que no podrem assolir els nostres objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada